Με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αειφορία και την παραγωγικότητα άνοιξε τις πύλες της η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια της κορυφαίας Περιφερειακής έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024», στο κτίριο ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης.

Όπως τονίζεται : Η Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», εδώ και οκτώ χρόνια, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς του επιχειρείν, καταγράφοντας μία εξελικτική πορεία με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αειφορία και την παραγωγικότητα.

Δήλωση Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού 

Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με κορμό τα Επιμελητήρια κάθε νομού και πλατφόρμες, όπως αυτή η έκθεση μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Μπορούμε να κάνουμε πολλαπλάσια από αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Ξέρουμε τον τόπο και τις δυνατότητες, που υπάρχουν. Πιστεύουμε στην προστιθέμενη αξία που μπορούν να δημιουργήσουν όλες οι συνέργειες».

Σχετικά με την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, τόνισε: «Η ανάπτυξη πρέπει, να είναι βιώσιμη, με όρους οικονομικούς. Η ανάπτυξη πρέπει, να είναι πράσινη με όρους προστασίας του περιβάλλοντος και σίγουρα η ανάπτυξη πρέπει, να είναι δίκαιη. Πρέπει, να τους αγγίξει όλους. Χρειαζόμαστε ένα άλμα και όχι ένα απλό βήμα».

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας και τη συνεισφορά σας στην ευημερία και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου. Η ισχύς εν τη ενώσει», ανέφερε κλείνοντας, με την τελετή να συνεχίζεται με την καθιερωμένη κοπή της κορδέλας και ξενάγηση στα περίπτερα των εκθετών.

Την τελετή των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Επιμελητηριακή Κοινότητα, εκπρόσωποι φορέων και ο επιχειρηματικός κόσμος με την προσέλευση των επισκεπτών να είναι μεγάλη και συνεχής, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες.

Να σημειωθεί πως, η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 14 Απριλίου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ