Με τον έγκριτο δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη συναντήθηκε στην Πόλη ο Βουλευτής Κώστας Κόλλιας – Τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Κορινθία

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Κόλλιας . Εκεί συναντήθηκε με τον έγκριτο δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη , τον οποίο προσκάλεσε να έρθει στην Κορινθία, πρόσκληση την οποία ο δημοσιογράφος αποδέχτηκε. Ο ίδιος ο Βουλευτής του νομού μας έγραψε σχετική με την όμορφη και εποικοδομητική αυτή συνάντηση  στο FB:

“Είχα την χαρά και την τύχη να βρεθώ στην Πόλη με ένα σπουδαίο και έγκριτο δημοσιογράφο, ένα υπέροχο, ευγενικό και φίλοξενο άνθρωπο, τον Μανώλη Κωστίδη. Τον γνωρίσαμε στην πρωινή ενημέρωση. Μπήκε στα σπίτια μας, στην καρδιά μας, τον κάναμε δικό μας.Τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσω ζωντανών συνδέσεων να μεταδίδει τον παλμό της επικαιρότητας από την Πόλη, όπου γεννήθηκε και ζει με την οικογένειά του. Άριστος γνώστης των Ελληνοτουρκικών θεμάτων, συζητήσαμε για την πολιτική επικαιρότητα και την ζωή στην Πόλη. Φυσικά και τον προσκάλεσα να επισκεφτεί την Κορινθία, κάτι που αποδέχτηκε και ελπίζω να γίνει σύντομα. Φίλε Μανώλη σε ευχαριστούμε, σου ευχόμαστε επιτυχίες, υγεία και κάθε καλό για σένα και την όμορφη οικογένειά σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ