Με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου « Η Τριήρης» συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας – Συμφώνησαν αμοιβαία συνεργασία

Εκπρόσωποι του νεοσύστατου Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου «Η Τριήρης» επισκέφθηκαν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου τον Πρόεδρο  του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη για μια αρχική γνωριμία και συζήτηση.

Στην συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ, ο Ταμίας κ. Γιώργος Γιαμπουράνης και ο Γραμματέας κ. Γιώργος Λιάκουρας, οι οποίοι έκαναν μια παρουσίαση του Συλλόγου και εξήγησαν στον Πρόεδρο τον λόγο ίδρυσης του. Στη συνέχεια εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στην Αρχαία Κόρινθο και την ανάγκη για περισσότερη προβολή της περιοχής τους.

Ο κ. Πιτσάκης αφού τους άκουσε προσεχτικά, πρότεινε να εισηγηθεί στον Δήμο έτσι ώστε το τουριστικό περίπτερο της Αρχαίας Κορίνθου να παραχωρηθεί στο Σύλλογο και να αξιοποιηθεί για την προώθηση της Αρχαίας Κορίνθου. Επίσης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Καινοτομίας, κ. Χρήστο Δήμα για την δημιουργία μιας εφαρμογής (mobile application) που θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι τουρίστες με την είσοδο τους στην Αρχαία Κόρινθο. Θα πρόκειται για μια διαδραστική πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που θα ενημερώνει τους χρήστες για όλα αυτά που προσφέρει η πόλη (φαγητό, αξιοθέατα, φύση, δραστηριότητας κα).

Ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε λέγοντας ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα βοηθήσει και με άλλους τρόπους το Σύλλογο και στο κομμάτι της προβολής αλλά και σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του.

Η συνάντηση έκλεισε με την συμφωνία για μια αμοιβαία συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ