Με 6 μετάλλια επέτρεψαν από την Κίνα οι 10 αθλητές από το νομό μας που συμμετείχαν στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Γου Σου Κουνγκ Φου

Στο βάθρο των νικητών 6 φορές κατακτώντας 1 Ασημένιο και 5 Χάλκινα μετάλλια στο Πεκίνο, ανέβηκαν οι 10 αθλητές από την Κορινθία της Εθνικής  Ομάδας Γου Σου Κουνγκ Φου η οποία συμμετείχε  με 54 συνολικά στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Γου Σου Κουνγκ Φου. Πρόκειται για αθλητές του συλλόγου “Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου”, διαφόρων ηλικιών και κατηγοριών . Οι αθλητές που διακρίθηκαν στην Κίνα είναι:

Με ασημένιο μετάλλιο:
Χρήστος Παναγοπουλος (Shaolinquan, 4η θέση ανάμεσα σε 13 αθλητές, 11 χωρών)

Με χάλκινο μετάλλιο:
Έλενα Κοκολέση (Shaolinquan, 7η θέση ανάμεσα σε 19 αθλήτριες, 13 χωρών)
Τσικρίκας Κωνσταντίνος (Shaolinquan, 13η θέση ανάμεσα στους 31 αθλητές, 22 χωρών)
Λυδία Μπρεζετού (Other Single/Soft Weapons, 14η θέση ανάμεσα στις 19 αθλήτριες, 12 χωρών)
Ελισάβετ Παπαδοπούλου (Other Double Weapons, 4η θέση ανάμεσα στις 6 αθλήτριες, 5 χωρών)
Μαρία Κωνσταντίνου (Straight Sword, 4η θέση ανάμεσα στις 5 αθλήτριες, 5 χωρών)

Αξιόλογη παρουσία είχαν επίσης οι αθλητές:
Γιώργος Μπρεζετός
Ελένη Άννα Γεωργά
Κυριακή Παναγοπούλου
Δήμητρα Ταμπάκη
Οι αθλητές επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου τον Δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο στο γραφείο του.

«Ο Δήμος Κορινθίων σας συγχαίρει για την παρουσία και την επιτυχία σας, είμαστε περήφανοι που «ταξιδέψατε» και διαφημίσατε το δήμο μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας επιτυγχάνοντας μάλιστα και διακρίσεις, ο δήμος και ο δήμαρχος είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, είναι πάντα αρωγός και υποστηρικτής των συλλόγων , πολιτιστικών και αθλητικών, που πραγματικά επιτελούν σημαντικό έργο» ανέφερε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος για να δεχτεί τις ευχαριστίες από τον δάσκαλο Χρήστο Παναγόπουλο . «Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Κορινθίων που στήριξε την αποστολή μας και πίστεψε σε εμάς για να αντιπροσωπεύσουμε τη χώρα μας και την πόλη της Κορίνθου Παγκόσμια. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η πολύτιμη αρωγή και εμείς υποσχόμαστε να την αξιοποιούμε στο έπακρο για να συμβάλουμε στα Αθλητικά αλλά και στα Πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας» ανέφερε ο κ.Παναγόπουλος. Οι αθλητές προσέφεραν στον δήμαρχο ένα συμβολικό δώρα, φερμένο από την Κίνα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ