“Μια βραδιά με το ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ”

Δελτίο Τύπου 

“Τον Φεβρουάριο δοκιμάζουμε Κτήμα Αβαντίς (Avantis Estate) στο Soul Kitchen…! Εσένα την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ποια θα γίνει η αγαπημένη σου ετικέτα;

Το Soul Kitchen σε συνεργασία με την Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων – Corinthian Wine Club – Evoin Evan την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου φιλοξενεί ένα από τα πιο δυνατά κτήματα για μια ακαταμάχητη γευσιγνωσία που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις!

Το ταξίδι στον ελληνικό αμπελώνα συνεχίζεται, φέρνοντας σε όλους κάθε φορά και μία διαφορετική συνθήκη. Και αυτή έχει να κάνει με το ότι σε κάθε βραδιά γευσιγνωσίας, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους τόπους, ιδιαίτερα μικροκλίματα, διαφορετικά χαρακτηριστικά που αναδύονται από κάθε ετικέτα κρασιού και φυσικά οινοποιεία και παραγωγούς. Μία εμπειρία με φινέτσα και μοναδικότητα αλλά και με γεύση και αρώματα που φέρνουν τα πάνω κάτω στον ουρανίσκο σου.

Αυτή την φορά το Soul Kitchen και η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων – Corinthian Wine Club – Evoin Evan, παρουσιάζει το Κτήμα Αβαντίς – Avantis Estate, ένα από τα πολύ αγαπημένα κτήματα του κόσμου με κρασιά που έχουν αφήσει ανεξίτηλα την υπογραφή και την σφραγίδα τους. Σε μία βραδιά που θα τιμήσει και ο ίδιος ο παραγωγός, Απόστολος Μούντριχας “καθοδηγώντας” όλους σε μία γευσιγνωσία με άπλετη εκφραστικότητα και χαρακτήρα που θα περιλαμβάνει 5 ετικέτες που θα αγαπήσεις συνοδευόμενες με εκλεκτά τυριά και αλλαντικά.

Το Κτήμα Αβαντίς – Avantis Estate ταξιδεύει στη Κόρινθο και σε “παρασύρει” σε ποικιλίες που ξεμυαλίζουν μύτη και στόμα και φυσικά σε ετικέτες που θα τις κάνεις…δικές σου!

🍷 Let the wine take your soul! 🍷

📅 Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:00 μ.μ.

🏷 Τιμή ανά άτομο: 26€ ανά άτομο

📞 Τηλέφωνο επικοινωνίας /κρατήσεων: 2741020374 (Soul Kitchen), 6977451531 (Ιωάννα Δαβλέρη), 6980330647 (Κατερίνα Καρσιώτη), 6934024030 (Κατερίνα Ζιαζιά).”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ