Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Τραβάμε γραμμή με το παρελθόν. Όχι γιατί ξεχνάμε, αλλά γιατί ξεκινάμε. Γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι»

Πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή παραλαβής – παράδοσης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να αναλαμβάνει και πάλι το “τιμόνι” του γνωστού , στον ίδιο, Υπουργείου, αφού έχει υπηρετήσει ξανά σε αυτή τη θέση.

«Τραβάμε γραμμή με το παρελθόν. Όχι γιατί ξεχνάμε, αλλά γιατί ξεκινάμε. Γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι». Αυτά είπε, καταρχάς , ο νέος Υπουργός αναλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον απερχόμενο Υπουργό Γιάννη Οικονόμου.

Στη συνέχεια, ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα: Πρώτον, η δια βίου εκπαίδευση μέσω της Ακαδημίας. Δεύτερον, η διοικητική και οργανωτική μεταρρύθμιση του σώματος. Παράλληλα, άμεση προτεραιότητα θα δοθεί στην αξιολόγηση, το βαθμολόγιο και την κινητικότητα στο εσωτερικό του σώματος, με στόχο την βέλτιστη αξιοποίηση των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Υπάρχουμε για να προστατεύουμε τους πολίτες να δημιουργούμε καθημερινά, να υφαίνουμε και να επεκτείνουμε το δίχτυ της ασφάλειας. Η εποχή άλλαξε κι είμαστε πίσω. Οι μεταρρυθμίσεις που πριν τρία χρόνια σχεδιάσθηκαν θα επικαιροποιηθούν και θα εφαρμοσθούν», τόνισε ο κ. Χρυσοχοίδης και πρόσθεσε: «Τραβάμε γραμμή. Είχαμε νεκρούς. Πολίτες, νέα παιδιά και αστυνομικούς, νέα παιδιά. Στους νεκρούς προσκυνάμε και δεν ξεχνάμε. Η αστυνομία όμως δεν εκδικείται. Τιμά τη μνήμη των δικών της και των πολιτών με το να δουλεύει και να προχωρά. Τραβάμε γραμμή κι εγώ πρώτος απ΄όλους. Πίκρες , πικρίες, αδικίες δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε. Έχουμε μείνει πίσω στην αποστολή μας και πρέπει να τρέξουμε. Γιατί ο αστυνομικός έχει στολή κι αποστολή. Όταν την φοράς πρέπει και να την τιμάς», είπε ο κος Χρυσοχοϊδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ