Νέα παιδιά & έφηβοι με τα χαμόγελα και τις φωνές τους “πλημμύρισαν” τον υπαίθριο χώρο της Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στην Κόρινθο

Την Πέμπτη 9 Μαΐου στον υπαίθριο χώρο της Δομής Προσωρινής Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στην Κόρινθο, τα παιδικά και νεανικά χαμόγελα είχαν “την πρώτη θέση” . Εκεί όπου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το ευρωπαϊκό έργο «Together in Sport – Phase II», έδωσε την ευκαιρία σε 64 παιδιά και νέους ηλικίας 7-21 ετών, να γνωρίσουν θεωρητικά και πρακτικά το άθλημα του βόλεϊ.

Όπως μάλιστα αναφέρει η Περιφέρεια, αναγνωρίζοντας την αξία και την επίδραση του αθλητισμού και της άσκησης στη ψυχολογία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, μέσω του Together in Sport – Phase II, δωρίστηκε στη Δομή αθλητικός εξοπλισμός, μετά το τέλος της αθλητικής δράσης.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως αναφέρει η Περιφέρεια, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες:

– στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και τον Διοικητή της Δομής κύριο Λεωνίδα Κολαΐτη για την άψογη συνεργασία τους.

– στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχό και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή, για τη στήριξη της δράσης. Ο κ. Γκιολής εκτέλεσε μάλιστα και χρέη ιατρού κατά τη διάρκεια της.

– στην Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για τους εξαιρετικούς, υψηλού επιπέδου, προπονητές που στελέχωσαν τη δράση.

– στην κυρία Φιλιώ Γκίλλα για την εθελοντική της προσφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ