Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Έξι συλλήψεις και στην Κορινθία

φωτο αρχείου

 Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκαν από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε χίλια πενήντα εννέα (1059) άτομα, εκ των οποίων επτακόσια ενενήντα τέσσερα (794) ήταν ημεδαποί και διακόσια εξήντα πέντε (265) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε επτακόσια δέκα (710) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν ενενήντα (90) άτομα, από τα οποία πενήντα δύο (52) ήταν ημεδαποί και τριάντα οκτώ (38) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν σαράντα ένα (41) άτομα.

Στο νομό μας συνελήφθησαν:

  • Ένας ημεδαπός για παράβαση Υγειονομικού Κανονισμού και ένας άλλος
  • για παράβαση Γενικού Οικοδομικού κανονισμού. Επίσης ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Τέλος συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ