Νέες συλλήψεις για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ . Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς του Δήμου Σικυωνίων

φωτο αρχείου

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σικυωνίων, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας. (ΡΟΜΑ)

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Κορινθίας και της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν 9 άτομα . Ανάμεσα στα αδικήματα για τα οποία συνελήφθησαν ήταν και ξανά για κλοπή ρεύματος.

Αναλυτικά:
-8- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και
-1- άτομο, για στέρηση δελτίου ταυτότητας.

Τέλος, στο πλαίσιο της επιχείρησης βεβαιώθηκαν -9- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

“Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου” αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ