Νέο προκλητικό περιστατικό ρύπανσης στο Λουτράκι: Αντιδήμαρχος Αθ. Μουζάκης :”Στο κεντρικό ιστό της πόλης και πάντα νύχτα!!. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί!!”

Οι ασυνείδητοι “χτύπησαν” και πάλι στο Λουτράκι και μάλιστα σε κεντρικό σημείο της πόλης. Άφησαν κάθε λογής σκουπίδια έξω από τον κάδο που υπήρχε ακριβώς δίπλα!. Η εικόνα αποκρουστική και αποκαρδιωτική για την “ποιότητα ζωής” που θέλουν κάποιοι συμπολίτες μας. Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί ξανά και ο καθένας αναρωτιέται, γιατί;

Οι Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου βρίσκονται καθημερινά σε κάθε γωνιά και γειτονιά του δήμου, με εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού,  προκειμένου να είναι καθαρό το Λουτράκι, η Περαχώρα, οι Άγιοι Θεόδωροι, τα Ίσθμια, ο Ισθμός κλπ. Και φυσικά μετά τις άμεσες ενέργειες των συνεργείων του δήμου , η περιοχή είναι και πάλι καθαρή, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Αθανάσιος Μουζάκης, που έκανε γνωστό και το νέο περιστατικό ρύπανσης , (μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες) αναφέρει μέσω του Fb:

“Στο κεντρικό ιστό  της πόλης και πάντα νύχτα!!

Και ενώ το λιγοστό προσωπικό της  υπηρεσίας καθαριότητας κάνει τιτάνιες προσπάθειες να διατηρήσει την καθημερινότητα σε ένα υγιές επίπεδο, δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί!!

Έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ