Νίκος Ανδρουλάκης: “Ο “ήλιος” του ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι κοντά μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να γράψει την ιστορία μας. Εμείς θα γράψουμε αυτή τη λαμπρή ιστορία»

φωτο από ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου του κόμματος

Ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, με τη δευτερολογία του, όπου τόνισε ότι, στη νέα αρχή της παράταξης, δεν χωρούν οι «σύγχρονοι γενίτσαροι, που από το ΠΑΣΟΚ μετακόμισαν σε άλλες παρατάξεις». «Η δημοκρατική παράταξη ανοίγει μια νέα σελίδα νικηφόρα στον τόπο μας. Να ανατείλει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα μας», τόνισε εισαγωγικά ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ κάλεσε «αυτούς που, λόγω πολύ λανθασμένων πολιτικών ή συμπεριφορών, απομακρύνθηκαν» – όπως είπε, κάνοντας αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ σε εκλογική κατάρρευση – «όλοι μαζί να οικοδομήσουμε το κοινό μας μέλλον».
«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και να τονίσω ότι σε αυτή την νέα εποχή δεν μπορούν να γίνουν αξιακές εκπτώσεις. Όσοι επέλεξαν να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ, με μόνο στόχο την καρέκλα και μόνη πυξίδα την εξουσιομανία τους, χτυπώντας την παράταξη ανελέητα ως σύγχρονοι γενίτσαροι, δεν έχουν και δεν θα έχουν καμία θέση ανάμεσά μας», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, εννοώντας κυρίως όσα στελέχη του κόμματος προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Προσέθεσε, μάλιστα, ότι ο «ήλιος του ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι κοντά μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να γράψει την ιστορία μας. Εμείς θα γράψουμε αυτή τη λαμπρή ιστορία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ