Νίκος Σταυρέλης: Επειδή ασθενεί ο δήμαρχος δεν σημαίνει ότι δεν θα τηρηθούν οι υποσχέσεις…..Η Γ. Στριμενοπούλου αναλαμβάνει Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Άν και ασθενής, ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του, από το σπίτι του. Σε σημερινή του ανάρτηση κάνει γνωστό ότι : “Αύριο είναι η ημέρα της Σολυγείας για δεύτερη φορά. Στο δημαρχείο Σοφικού θα είναι αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής από το πρωί. Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας στους κατοίκους της περιφέρειας. Επειδή ασθενεί ο δήμαρχος δεν σημαίνει ότι δεν θα τηρηθούν οι υποσχέσεις. Είμαστε ΕΝΑ. Όλοι μαζί.”

Επίσης ο κος Σταυρέλης , όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά για πλήρη αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, σήμερα το έκανε ξανά πράξη και υπέγραψε σχετική απόφαση τοποθέτησης ως Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου της Αντιδημάρχου και Αναπληρώτριας Δημάρχου Γεωργίας Στριμενοπούλου, η οποία στην αυριανή συνεδρίαση θα κάνει έναρξη των καθηκόντων της.

Να θυμίσουμε πως ο Δήμαρχος έχει ήδη αναθέσει στους Αντιδημάρχους την υπογραφή συμβάσεων για έργα του Δήμου, αφού όπως έχει δηλώσει, τους έχει πλήρη εμπιστοσύνη.

Ευχόμαστε στον Δήμαρχο, περαστικά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ