Νίκος Σταυρέλης: “Η μεγαλειώδης, κεντρική, προεκλογική μας συγκέντρωση δεν έχει προηγούμενο στην κορινθιακή ιστορία”  

Εμφανώς συγκινημένος από την μεγάλη αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης, απευθυνόμενος χθες το βράδυ στους συμπολίτες του που ήταν εκεί για να ακούσουν την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Κόρινθο (Περιβολάκια) είπε: “Σήμερα μίλησε η Κόρινθος. Σήμερα ψήφισε η Κόρινθος. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που δεν έχει προηγούμενο στην κορινθιακή ιστορία.”  

Ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” μίλησε για συγκεκριμένο, αναπτυξιακό σχέδιο για το Δήμο Κορινθίων που έχει διαμορφωθεί μαζί με τους δημότες και είναι έτοιμο να υλοποιηθεί.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινοβραδινή ανάρτησή μας , παράλληλα αναφέρθηκε στο Πρόγραμμά του και τις Δεσμεύσεις του απέναντι στους πολίτες και τον Δήμο Κορινθίων. 

Επίσης αναφέρθηκε στη μακροχρόνια και προσωπική σχέση του με τους κατοίκους  “Πήγαμε σε κάθε χωριό, σε κάθε σπίτι. Με ξέρετε και σας ξέρω καλά. 20 χρόνια στην αυτοδιοίκηση έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Γιατί αγαπώ τη γενέτειρά μου. Αγαπώ την Κόρινθο”, πρόσθεσε.

Στο τέλος της συγκέντρωσης έγινε η παρουσίαση των Δημοτικών Συμβούλων Κορινθίων  με  την ένθερμη υποδοχή από το ενθουσιώδες κοινό στην κατάμεστη πλατεία Παναγή Τσαλδάρη που κατακλύστηκε από κόσμο που θέλει την αλλαγή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ