Νίκος Ταχιάος: “Το τρομερό γεγονός της ανάφλεξης και έκρηξης του βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό, κοντά στον Ισθμό, μας έφερε στο πεδίο από τις πρώτες κιόλας στιγμές.

Ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Νίκος Ταχιάος, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος με το βυτιοφόρο στον Ισθμό, έγραψε σε σχόλιό του στο Fb χθες , σχετικά με το συμβάν: 

“Το τρομερό γεγονός της ανάφλεξης και έκρηξης του βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό, κοντά στον Ισθμό, μας έφερε στο πεδίο από τις πρώτες κιόλας στιγμές.
Έπειτα από τις αυτοψίες που πραγματοποιήσαμε με το κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και την Παραχωρησιούχο Εταιρεία, δυστυχώς, η στατικότητα της γέφυρας κρίθηκε επικίνδυνη καθώς προκλήθηκαν ζημιές λόγω του υψηλού θερμικού φορτίου.
Προχωράμε με την κατεδάφιση της γέφυρας με στόχο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι τότε, είμαστε σε επικοινωνία με την Τροχαία και την Παραχωρησιούχο. Οι εργασίες προχωρούν με πολύ έντονους ρυθμούς, ώστε ο κλάδος της Εθνικής Οδού προς Κόρινθο να δοθεί στην κυκλοφορία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ