Νίκος Χαρδαλιάς: «Λογικές «αντάρτικου» είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Υπάρχουν νόμοι οι οποίοι θα εφαρμοστούν»

Για «λογική του παράλογου» έκανε λόγο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς  στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, όταν κλήθηκε να  σχολιάσει την άποψη  ότι «ο κοροναϊός κολλάει με τη μουσική» και πώς κάποιοι επιχειρηματίες της εστίασης ετοιμάζονται να ανοίξουν τη μουσική στα μαγαζιά τους, παρά τη σχετική απαγόρευση.

Όπως είπε ο κος Χαρδαλιάς λογικές «αντάρτικου» είναι εξαιρετικά επικίνδυνες,  «υπάρχουν νόμοι οι οποίοι θα εφαρμοστούν».

Όπως εξήγησε,  επίσης η μουσική «προφανώς δεν κολλάει», αλλά αυξάνει το ρίσκο μετάδοσης του ιού. Συμπλήρωσε, δε, ότι αυτό έχει αποδειχθεί από επιστημονικές μελέτες, καθώς η μουσική συνδυάζεται με τραγούδι (άρα περισσότερα σταγονίδια στον αέρα), χορό και αλκοόλ.

«Αυτή η λογική του παραλόγου πρέπει να σταματήσει. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη όλοι. Να χαλαρώσουμε, να βρεθούμε με τους φίλους μας, να ακούσουμε μουσική, να χορέψουμε. Βήμα – βήμα. Δεν μπορεί να περνάει σε μια ευνομούμενη πολιτεία, την ίδια ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία έχει κάνει τεράστιες θυσίες, να συζητάμε λογικές αντάρτικου»  είπε σε έντονο ύφος . Όσο για την μουσική είπε  πως θα επανέλθει ανάλογα με την επιδημιολογική πορεία της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ