Νοσοκομείο Κορίνθου: “Συνεχίζεται η αναβάθμιση του εξοπλισμού συνολικού προϋπολογισμού 852.792,80€”

Από το Νοσοκομείο Κορίνθου ανακοινώθηκε σήμερα ότι συνεχίζεται η αναβάθμιση του εξοπλισμού του Νοσοκομείου , στο πλαίσιο του  Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 852.792,80€.

 Ειδικότερα , όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση “στο χώρο των Πλυντηρίων-Απολύμανσης Ιματισμού παραδόθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία:

-ένα (1) επαγγελματικού τύπου και υψηλής χωρητικότητας Πλυvτoστυπτήριo Ιματισμού, πλήρως αυτομάτου λειτουργίας και  ένα (1) Στεγνωτήριο Ατμού, επίσης επαγγελματικού τύπου, σύγχρονης τεχνολογίας, με σημαντικά οφέλη τόσο στην βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και των συνθηκών της εργασίας, αλλά και στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας.

Το εν λόγω πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης που διεκπεραιώθηκε αποκλειστικά από τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την χαρά μας γιατί συνεχίζεται η υλοποίηση της  αναβάθμισης του εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας, που προωθήθηκε και ολοκληρώθηκε επί των ημερών μας”

     

                                                                           

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ