«Νόστιμα» γυρίσματα  με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

«Νόστιμα» γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου , στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Πρόκειται για  τα γυρίσματα της δράσης: “Τα πιάτα της Επανάστασης”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Μοριάς 21”, που υλοποιεί το Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και η ΤΕΜΕΣ, όπως μας ενημερώνει η Περιφέρεια.

Το εν λόγω πρόγραμμα αναπτύσσεται για την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και έχει στρατηγικούς εταίρους την Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους της Πελοποννήσου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στο πλαίσιο της δράσης αυτής, είχε μια σύντομη επικοινωνία μέσω τηλεδιάσκεψης με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Λαζάρου, όπου συνομίλησαν μεταξύ άλλων και για τη δυναμική των Πελοποννησιακών προϊόντων.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει υποβάλει πρόταση μέσω του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” μέσα στην οποία περιλαμβάνονται και γαστρονομικές δράσεις, επομένως θα υπάρξει συνεργασία με το Ίδρυμα και τον σεφ στο άμεσο μέλλον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ