Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κορινθίας: “Αναβάλλονται οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου λόγω της βιβλικής καταστροφής από την κακοκαιρία”

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ : “Η χώρα μας ζει μια βιβλική καταστροφή από την κακοκαιρία. Η Θεσσαλία έχει κυριολεκτικά ισοπεδωθεί, με ανθρώπινες απώλειες, άγνωστο αριθμό αγνοουμένων και εγκλωβισμένους, με ανυπολόγιστες καταστροφές σε κατοικίες, εγκαταστάσεις, κρίσιμες υποδομές, και δίκτυα και τραγικές συνέπειες στην τοπική οικονομία, σε επιχειρήσεις, κτηνοτροφική και γεωργική παραγωγή.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους από τις καταστροφικές πλημμύρες και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειές τους, όσο και στις οικογένειες των αγνοούμενων, στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και σε όλους όσοι επιχειρούν στο πεδίο. 

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην βιβλική καταστροφή που ζει η χώρα μας και ιδιαίτερα η περιφέρεια Θεσσαλίας, και στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, αποφάσισε την αναβολή των εκλογών ανάδειξης Προέδρου για τις 17 Σεπτεμβρίου και εφόσον υπάρξει επαναληπτική εκλογή για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ