Ν. Σταυρέλης: “Πώς γίνεται να πανηγυρίζει η Δημοτική Αρχή ότι η πολεοδόμηση του στρατοπέδου προχωρά σύμφωνα με την πρότασή της, ενώ έγινε δεκτή η δική μας ένσταση από το Δ.Σ ;”

Νέα ανάρτηση στο F έκανε απόψε ο επικεφαλής της “Πνοής Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης σχετικά με την απόφαση για την πολεοδόμηση του  στρατοπέδου στην Κόρινθο. Αφού αναφέρει ξανά πως ένσταση υπέβαλλε μόνο ο συνδυασμός του και τελικά αποδέχθηκε το Δ.Σ, απορεί “Πως γίνεται ο Δήμαρχος να εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την απόρριψη της ένστασής μας και οι δέκα (10) δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του να καταψηφίζουν την πρότασή μας και από την άλλη πλευρά ο ίδιος να πανηγυρίζει ότι η πολεοδόμηση του στρατοπέδου προχωρά σύμφωνα με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής είναι απορίας άξιον!!!! Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.”. Ο κος Σταυρέλης αναφέρει:

“ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ. ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΑΥΡΕΛΗ”

“Το Δημοτικό Συμβούλιο με ιστορική απόφασή του χθες βράδυ ανέτρεψε τα σχέδια του Δημάρχου για την πολεοδόμηση του στρατοπέδου του 6ου Συντάγματος Πεζικού.
Με πλειοψηφία 12 θετικές ψήφους έναντι 10 αρνητικών της παράταξης του Δημάρχου κ. Νανόπουλου αποδέχθηκε τη μοναδική ένσταση της παράταξής μας ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ που υποβλήθηκε κατά της 10/14-2-2022 απόφασης Δημ. Συμβουλίου περί έγκρισης της πρότασης πολεοδόμησης του στρατοπέδου Καλογερογιάννη. Σύμφωνα με αυτήν:
1.Μπήκε τέλος στη δημιουργία 4όροφων πολυκατοικιών 12 μέτρων ύψους για λογαριασμό του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, μετατρέποντας τα κτίρια σε διόροφα 7,5 μέτρων ύψους, όπως ακριβώς είναι στην απέναντι περιοχή της Αγίας Άννας, της Μπαθαρίστρας και των Βοσέϊκων.
2.Μπήκε τέλος στο σχέδιο πολυκατοικιοποίησης του ιστορικού γηπέδου που έπαιζε ο Παγκορινθιακός από το δεκαετία του 1950. Το γήπεδο με την υπάρχουσα κερκίδα παραμένει ως Κοινωφελής Χώρος (ΚΦ) Αθλητισμού για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των αθλητών της πόλης.
3.Δημιουργείται μεγάλο Υπερτοπικό Πάρκο πλέον των 20 στρεμμάτων στη νότια πλευρά του σημερινού χώρου του στρατοπέδου για τις ανάγκες των Κορίνθιων κατοίκων, αντί των διάσπαρτων μικρών Κ.Χ. τα οποία δεν αποφέρουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Τώρα πως γίνεται ο Δήμαρχος να εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την απόρριψη της ένστασής μας και οι δέκα (10) δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του να καταψηφίζουν την πρότασή μας και από την άλλη πλευρά ο ίδιος να πανηγυρίζει ότι η πολεοδόμηση του στρατοπέδου προχωρά σύμφωνα με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής είναι απορίας άξιον!!!! Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ