Ξεκίνησαν οι δωρεάν εξετάσεις γυναικών στο  Βέλο  από το Ε.Ι.Ο . – Πώς μπορούν να κλείνονται τα ραντεβού

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας  συνεχίζει τις δωρεάν εξετάσεις γυναικών (μαστογραφία και τεστ ΠΑΠ), στο πλαίσιο του προγράμματος “Η Ελλάδα κατά του καρκίνου”, στόχος του οποίου είναι η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

Οι εξετάσεις ξεκίνησαν και  στον Δήμο Βέλου – Βόχας  από την Τρίτη . Το πρόγραμμα, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και υλοποιείται με την συνεργασία του δήμου. Οι εξετάσεις διενεργούνται χωρίς οικονομικά, ασφαλιστικά ή φορολογικά κριτήρια.

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η διενέργεια Τεστ Παπανικολάου στις γυναίκες ηλικίας πάνω από 25 χρόνων καθώς και μαστογραφίας επιπλέον στις γυναικών μεταξύ 40 και 70 χρόνων.

Η κινητή μονάδα του ΕΙΟ βρίσκεται στο Βέλο, στον χώρο της σχολής ΑΧΕΠΑΝΣ. Από τις 5 Απριλίου θα βρίσκεται στο Βραχάτι και από τις 10 Μαΐου στο Ζευγολατιό.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα έως και την Παρασκευή μεταξύ 8.30 π.μ. και 2.30 μ.μ. στα τηλέφωνα 274 13 60601 έως 664 και 274 23 60333, για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Στην έναρξη της λειτουργίας της κινητής μονάδας του ΕΙΟ στον Δήμο Βέλου – Βόχας παρέστησαν ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, ο εντεταλμένος για θέματα Υγείας περιφερειακός σύμβουλος Αγγελος Χρονάς, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας Χρυσοβαλάντης Μέλλος και η αντιδήμαρχος Μαρία Καλλίρη .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ