Ξεκίνησε η ανάπλαση της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως στους Αγίους Θεοδώρους – Γ. Γκιώνης: “Συνεχίζουμε με έργα ουσίας, μικρά και μεγάλα..”

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο της «Ανάπλασης της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως» στους Αγίους Θεοδώρους, προϋπολογισμού 365.872,69€ με πόρους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

“Πρόκειται για ένα έργο που θα αλλάξει ριζικά τη συνολική εικόνα και λειτουργία του χώρου, ενώ ταυτόχρονα θα επιτευχθεί η βιοκλιματική αναβάθμισή του. Με τη διατήρηση του Μνημείου και των υφιστάμενων δέντρων, πρόθεση του έργου είναι η δημιουργία μίας Πλατείας με τα κατάλληλα ποιοτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά με στόχο την αναζωογόνηση του δημόσιου χώρου και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και του περιβάλλοντος.” αναφέρεται από τον Δήμο. .

Ο Δήμαρχος  κ. Γιώργος Γκιώνης Γιωργος Γκιωνης δήλωσε: “Συνεχίζουμε με έργα ουσίας, μικρά και μεγάλα, που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και δίνουν νέα πνοή στην επισκεψιμότητα του τόπου μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ