Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του προβολές ο Δημοτικός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το Διάλειμμα»

Για 15η συνεχή χρονιά και αυτό το καλοκαίρι ο Δημοτικός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το Διάλειμμα» λειτουργεί και ψυχαγωγεί .

Φέτος ξεκίνησε  τη λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες , με καθημερινές προβολές που θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του :

«Το πρόγραμμά του  περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, ποιοτικές ταινίες από την παγκόσμια και ελληνική παραγωγή, σύγχρονες και επανεκδόσεις καθώς και πολλές (περισσότερες) παιδικές ταινίες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.

Και φέτος, η λειτουργία του προσαρμόζεται στους  κανόνες που επιβάλλει η “νέα κανονικότητα” που διαμορφώθηκε εξαιτίας της νόσου Covid-19 (προβολή χωρίς διάλειμμα, περιορισμένος αριθμός θέσεων, μέγιστος αριθμός ομάδας τα 4 άτομα, σταθερές θέσεις καθισμάτων με απόσταση ασφαλείας-κενό ανά δύο καθίσματα κλπ.).  Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες οδηγίες του ΥΠΠΟΑ και του ΕΟΔΥ και επιδεικνύοντας όλοι οι εμπλεκόμενοι (προσωπικό και θεατές) την απαραίτητη ατομική ευθύνη προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα : στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. : https://iliaskatsoulis.gr/kinimatografos/

Καλό κινηματογραφικό Καλοκαίρι!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ