Ξεκινάει η ECDM Expo με Κορινθιακό ενδιαφέρον

Δελτίο Τύπου 

Από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, θα πραγματοποιηθεί η 6η eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Η eCommerce & Digital Marketing Expo (ECDM) είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική διοργάνωση, τόσο σε εκθεσιακό μέγεθος, όσο και σε εκθέτες και επισκέπτες. Στα πέντε χρόνια που πραγματοποιείται με το συγκεκριμένο concept, έχει καταφέρει να διπλασιάζει το μέγεθός της κάθε χρόνο.

Ο σκοπός της για τους περισσότερους από 3500 επισκέπτες και πάνω από 60 εκθέτες, είναι η επαφή επιχειρήσεων – παρόχων υπηρεσιών με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ή χρησιμοποιούν το διαδικτυακό marketing σαν εργαλείο προβολής τής επιχείρησής τους.

Εκτός από την έκθεση στην οποία συμμετέχουν πολλά κορυφαία agencies της χώρας, σημαντικό ρόλο παίζουν οι παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης, οι οποίες, με την παρουσία κορυφαίων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γίνονται πόλος έλξης για τους επαγγελματίες του ηλεκτρονικού επιχειρείν, συμπεριλαμβανομένων και του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κ. Κυρανάκη,  του Διοικητής τής ΑΑΔΕ  κ. Γιώργου Πιτσιλή, και του Alex Tsai, Head of Strategic Partnerships & Growth, Americas, της Alibaba.com

Η φετινή διοργάνωση θα έχει και Κορινθιακό ενδιαφέρον, με την συμμετοχή της δικής μας Focus On Web, που θα παρουσιάσει, ανάμεσα σε άλλα, τη νέα εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος ECOM Manager με δυνατότητες όπως η ενημέρωση του περιεχομένου με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, η χρήση έξυπνων δεδομένων, η σύνδεση με το φυσικό κατάστημα, οι αυτοματοποιημένες αποστολές προωθητικών μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την έκθεση στη σελίδα: https://www.ecdmexpo.com/el/

Πληροφορίες για την Focus On Web μπορείτε να βρείτε στη σελίδα:https://focusonweb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ