Ξεκινά σε λίγες ημέρες το “Καλάθι των Χριστουγέννων”. Εκτός μένουν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες. Ποιά τρόφιμα περιλαμβάνει

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμμένα τη Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το “Καλάθι των Χριστουγέννων” που θα ισχύσει στα σούπερ μάρκετ και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Βέβαια, μένουν εκτός τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες και έτσι στο καλάθι θα βρει κάποιος τα παρακάτω τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι.

Συγκεκριμένα:

Αρνί

Κατσίκι

Γαλοπούλα

Τσουρέκι

Βασιλόπιτα

Σοκολάτα

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ