Ξεκινούν στο Λουτράκι οι αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών. Γ. Γκιώνης: “Ο κόσμος που θα έρθει θα ευχαριστηθεί από αυτούς τους αγώνες που είναι υψηλού επιπέδου”

Ξεκινούν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι, Λουτράκι, οι αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών.

Από σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου έως και την Κυριακή 10 Μαρτίου, με τη συμμετοχή των ομάδων ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πραγματοποιείται αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Στον πρώτο ημιτελικό θα παίξουν ο Άρης με την ΑΕΚ, που είναι η περυσινή κυπελλούχος και στον δεύτερο ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.

Χθες δόθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου όπου ο Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλλεϋ Γυναικών, Γεώργιος Καραμπέτσος, οι αρχηγοί και οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων, ευχήθηκαν μια ομαλή διεξαγωγή του Final Four, χωρίς έκτροπα και απρόοπτα δυσάρεστα γεγονότα , ενώ υποσχέθηκαν  θεαματικούς αγώνες.

O Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Γκιώνης δήλωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βόλλεϋ επέλεξαν το Λουτράκι για να γίνει αυτό το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Αγαπάμε το βόλλεϋ, αγαπάμε τον αθλητισμό και κοιτάμε μαζί με Αστυνομία και Πυροσβεστική να γίνει ένας ήρεμος αγώνας. Κόσμο θα έχει αρκετό, πολύ. Ο κόσμος επιθυμεί να δει αυτούς τους τελικούς αγώνες του βόλλεϋ. Εμείς θα επιδιώξουμε να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν έναν καλύτερο αγώνα. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος που θα έρθει θα ευχαριστηθεί από αυτούς τους αγώνες που είναι υψηλού επιπέδου, καθώς συμμετέχουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους αυτούς τους αγώνες που θα γίνουν το τριήμερο.”

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλλεϋ Γυναικών Γεώργιος Καραμπέτσος ανέφερε:” Θέλω να συγχαρώ τις τέσσερις ομάδες που πέρασαν στο Final Four, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και όλες οι αθλήτριες να επιστρέψουν υγιείς στις υπόλοιπες υποχρεώσεις που έχουν για τα play off και τα play out.

Με τον Δήμαρχο μας ενώνει μια παλιά φιλία, διότι ο Δήμαρχος ήταν ένας πολύ καλός αθλητής στην εποχή του, ενώ εγώ ήμουν διαιτητής. Και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί σε μια δύσκολη περίοδο για μας – καταλαβαίνετε γιατί είναι δύσκολη, μετά το πρόβλημα που είχαμε με τους αστυνομικούς, αντιμετωπίζαμε προβλήματα και με τους Δήμους δικαιολογημένα – εδώ στάθηκε σαν ένας καλός φίλος του αθλήματος και μάς άνοιξε την πόρτα για να κάνουμε αυτή τη διοργάνωση και τον ευχαριστούμε.
Όπως γνωρίζετε επί μία επταετία τρέχουμε για να λύσουμε το βαρύ οικονομικό πρόβλημα που έχουμε κληρονομήσει και κάθε χρόνος για μας είναι πάρα πολύ δύσκολος. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι την τελευταία χρονιά της δεύτερης θητείας που έχουμε (ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους) ότι αυτοί που πρέπει θα σταθούνε στο ύψος τους, ώστε να μπορέσουν να μάς βοηθήσουν στο τέλος αυτής της χρονιάς να έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό του χρέους μας. Διότι για να έχουμε επιτυχία αγωνιστική, όλα εξαρτώνται από το οικονομικό. Όταν δεν μπορούμε να έχουμε τα έσοδα που πρέπει να έχουμε, για να δώσουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε στους αθλητές μας, στις προετοιμασίες τους, αντιλαμβάνεστε ότι δημιουργείται ένα σοβαρό πρόβλημα για το άθλημα. Το άθλημα δεν είναι μόνο οι ομάδες, είναι και οι εθνικές ομάδες, τις οποίες εμείς σαν Ομοσπονδία εποπτεύουμε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα οικονομικό από αυτούς που έχουν την ευθύνη για τον αθλητισμό. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση και το Υπουργείο Αθλητισμού στάθηκαν δίπλα μας και πιστεύω ότι και αυτή την τελευταία χρονιά θα το πράξουν.
Θέλω να ευχηθώ “καλή επιτυχία” και να πω στον κ. Δήμαρχο ότι τον ευχαριστούμε για όλα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πολύ όμορφο τριήμερο και θα δούμε και πάρα πολύ καλούς αγώνες. Η παρουσία των ομάδων αυτών το διαβεβαιώνει.”

Δηλώσεις με υποσχέσεις ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιτύχουν τους στόχους τους και με ευχές για ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, υψηλής ποιότητας θέαμα και κατάκτηση του κυπέλλου από τις ομάδες τους έκαναν οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων, του Άρη (Έλενα Ράπτη), της ΑΕΚ (Λαμπρινή Κωνσταντινίδου), του Ολυμπιακού (Τζίνα Λαμπρούση) και του Παναθηναϊκού (Αθηνά Παπαφωτίου).

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε επιπλέον ότι εφόσον η ομάδα της κερδίσει το κύπελλο θα το αφιερώσει στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, που απεβίωσε πρόσφατα σε ηλικία 46 ετών και ήταν μια εμβληματική μορφή του παγκόσμιου βόλλεϋ γυναικών και μια από τις καλύτερες παίχτριες του συλλόγου όλων των εποχών έως το 2010 που απεχώρησε από την ενεργό δράση.

Δηλώσεις με ευχές για επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης, υποσχέσεις για υψηλού επιπέδου βόλλεϋ και προσδοκίες για κατάκτηση του τίτλου έκαναν και οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων, Γιάννης Τσαϊρέλης του Άρη, Γιουνούς Οτσάλ της ΑΕΚ, Λορέντσο Μιτσέλι του Ολυμπιακού και Γιάννης Καλματζίδης του Παναθηναϊκού.
Οι προπονητές ευχαρίστησαν τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και την Ομοσπονδία για την διοργάνωση του Final Four, ευχήθηκαν Υγεία σε όλους τους εμπλεκομένους, να κερδίσει το τρόπαιο η καλύτερη ομάδα, ενώ πρότειναν το τουρνουά να αφιερωθεί στη μνήμη της σπουδαίας βολεϊμπολίστριας, Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ