« Οι αγρότες της Κορινθίας θα εξυπηρετούνται καλύτερα αν υπαχθεί ο νομός τους στο Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Τρίπολης από την Πάτρα που είναι σήμερα»

Να υπαχθεί η Κορινθία στο Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Τρίπολης, στο οποίο υπάγονται οι υπόλοιπες 4 Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ζητεί ο Παναγιώτης Νίκας με έγγραφό του προς τον πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Όπως αναφέρει η Περιφέρεια για το θέμα , ο Περιφερειάρχης στο εν λόγω έγγραφό του επισημαίνει πως , “για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΕΛΓΑ (επισημάνσεις και εκτιμήσεις ζημιών, πορίσματα εκτίμησης και επανεκτίμησης, διοικητικό έλεγχο προγραμμάτων ΚΟΕ, εφαρμογή μέσων ενεργητικής προστασίας, έλεγχο στοιχείων Δήλωσης Καλλιέργειας Εκτροφής), οι αγρότες της Κορινθίας πρέπει να απευθύνονται στην Πάτρα, έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, και όχι στην Τρίπολη, έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου έχουν και τις καθημερινές συναλλαγές τους με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Συμμεριζόμενοι τον προβληματισμό και ανταποκρινόμενοι σε αιτήματα αγροτών της Π.Ε. Κορινθίας, που θεωρούν ότι θα εξυπηρετούνται καλλίτερα και θα περιλαμβάνονται στον γενικότερο προγραμματισμό του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Τρίπολης, ζητάμε να εξετάσετε την μεταφορά της Π.Ε. Κορινθίας στο Περιφερειακό Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Τρίπολης όπου υπάγονται και όλοι οι υπόλοιποι νομοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου (πλην της Κορινθίας)”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ