Οι “ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ” επιστρέφουν για 3η συνεχόμενη χρονιά στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και μας προσκαλούν σε ένα τετραήμερο με δράσεις

Από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου φέτος, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης φιλοξενεί ξανά το Φεστιβάλ “Αριστοναύτες”. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει συναυλία με Pan Pan x Years of Youth, μουσική, χορός, ανιμέισον, ποίηση, VR, εκθέσεις, προβολές, Aristonautes Lab & πρωτότυπα εκπαιδευτικά εργαστήρια για όλους και μας προσκαλεί σε ένα τετραήμερο γεμάτο πρωτότυπες δράσεις για όλους.

Για 3ο συνεχόμενο καλοκαίρι, η μοναδική περιοχή του νομού Κορινθίας “μεταμορφώνεται” για τέσσερις μέρες και προσκαλεί κατοίκους του Δήμου αλλά και επισκέπτες όλων των ηλικιών να γνωρίσουν διαφορετικά σημεία του Ξυλοκάστρου και της Ευρωστίνης και να ανακαλύψουν λιγότερο γνωστές πτυχές τους, ξεχωριστές ομορφιές και την πλούσια ιστορία τους μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό, αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου.

Οι ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ αποτελούν μία πρωτοβουλία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σε συνεργασία με το ANIMASYROS Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων, το οποίο υπογράφει την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος. Ένα πολυθεματικό φεστιβάλ που, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη του έναρξη το καλοκαίρι του 2022, έχει καταφέρει να διεκδικήσει τη θέση του και ενταχθεί επάξια στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας, φροντίζοντας να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται διαρκώς.

Το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 έχει ανακοινωθεί.
Η συμμετοχή στα εργαστήρια και στις εκπαιδευτικές δράσεις του Φεστιβάλ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΕΣ 2024 είναι δωρεάν με απαραίτητη προκράτηση.

Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
Μείνετε συντονισμένοι!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ