Οι Εθελοντές αιμοδότες του Ξυλοκάστρου στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Οι Εθελοντές αιμοδότες του Ξυλοκάστρου στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την τεράστια καταστροφή λόγω των πλημμυρών που έπληξαν όλη τη Θεσσαλία. Ο σύλλογος “Οι φίλοι της ζωής” διοργάνωσε δύο αιμοδοσίες την περασμένη Κυριακή και  χθες Τετάρτη , όπου είχε προγραμματιστεί και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων. Η ανακοίνωση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ξυλοκάστρου ανέφερε τα εξής:

“Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στην περιοχή της Θεσσαλίας εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών, ο Σύλλογός μας κατά τη διάρκεια των αιμοδοσιών (Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου (09:00-13:00 & Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου (16:00-20:00) στα γραφεία του Συλλόγου, Αγ. Βλασίου 20, στο Ξυλόκαστρο), θα συγκεντρώσει ξηρά τροφή (όπως κονσέρβες μακράς διαρκείας zwan, trata, γάλατα εβαπορέ, νερά, λάδι κτλ), είδη υγιεινής, λευκά ήδη και κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες) καθώς και χρήματα τα οποία θα αγοράσουμε τα ανωτέρω προϊόντα για τους πληγέντες.
Συμμετέχουμε στην προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) ανταποκρινόμενοι και εμείς στο κάλεσμά της για ενίσχυση όλων των συμπατριωτών μας που υπέστησαν το καταστροφικό αποτέλεσμα της κακοκαιρίας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ