Οι “Θησαυροί της Κορινθιακής Γης” επιστρέφουν στην Αρχαία Κόρινθο! Τί θα απολαύσουν όσοι βρεθούν εκεί στις 14 Ιουλίου

Οι “Θησαυροί της Κορινθιακής Γης” επιστρέφουν και φέτος στην Αρχαία Κόρινθο, δίπλα από τον Ναό του Απόλλωνα. Έτσι στις 14 Ιουλίου όσοι βρεθούν εκεί θα απολαύσουν μια ανανεωμένη γαστρονομική διοργάνωση όπου τα τοπικά προϊόντα και η τοπική κουζίνα θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Και όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: “Σε έναν ιερό τόπο που ξεδιπλώνει ένα αφήγημα αέναο, η πολιτιστική κληρονομιά συναντά την γαστρονομία ενώ τα τοπικά προϊόντα ενδυναμώνουν το τουριστικό brand της περιοχής. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν μία ημερίδα με εξαιρετικές ομιλίες από αναγνωρισμένους ομιλητές και, υπό το καταπληκτικό βραδινό φως του αρχαιολογικού χώρου, θα απολαύσουν ένα μοναδικό βιωματικό Live Cooking.

Ανακαλύψτε τις γεύσεις, τα αρώματα και τις παραδόσεις της πανέμορφης Κορινθίας μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι γεμάτο τοπικά προϊόντα, μουσική και πολιτιστικά δρώμενα. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πλούσια κληρονομιά της περιοχής μας και να απολαύσουμε μοναδικές εμπειρίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στη φύση και την ιστορία μας.

📅 Ημερομηνία: 14 Ιουλίου 2024
📍 Τοποθεσία: Αρχαία Κόρινθος

Μην το χάσετε! Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να μοιραστούμε μαζί σας τους θησαυρούς της Κορινθιακής γης”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ