Οι μικροί Πρωταθλητές του Συλλόγου Shotokan Karate Ξυλοκάστρου και ο προπονητής τους στο γραφείο του Δημάρχου Βλάση Τσιώτου

Τον Δήμαρχο Βλάσιο Τσιώτο, επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι μικροί αθλητές που διακρίθηκαν του Αθλητικού Συλλόγου Shotokan Karate Ξυλοκάστρου, έχοντας στις αποσκευές τους δύο πρωταθλητές Ελλάδας και τρεις μικρούς Τελικούς.

Ο Δήμαρχος τους καλωσόρισε, μαζί με τον προπονητή τους Κωνσταντίνο Κόττα στο γραφείο του, τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε για την σπουδαία αυτή εκπροσώπηση του Δήμου. Οι  μικροί αθλητές, θεωρούνται πλέον Μέλη της Εθνικής Ομάδας Καράτε, με δικαίωμα εκπροσώπησης της χώρας μας και του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στο επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη τον Ιούνιο.

Ο προπονητής των παιδιών με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, για τον τρόπο που ενέπνευσε τα παιδιά να κυνηγούν με πάθος τους στόχους τους, όταν η παιδική παραβατικότητα ανεβαίνει καθημερινά, ο Δήμος προτείνει και υποστηρίζει τις αξίες του αθλητισμού.

Θερμά Συγχαρητήρια και πάλι, αναφέρει ο δήμος και εμείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ