Οι προκλήσεις αλλά και οι ευκαιρίες που φέρνει στην κοινωνία μας η ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης. Εκδήλωση στο θέατρο “Άγγελος Σικελιανός” Ξυλοκάστρου

“Οι προκλήσεις και απειλές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην κοινωνία του Μέλλοντος” είναι το θέμα της ενδιαφέρουσας εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 & ώρα 19.00 στο Θέατρο “Άγγελος Σικελιανός” στο Ξυλόκαστρο.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνει αυτή την ομιλία  φιλοδοξώντας, όπως αναφέρει “να αναδείξει τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες που φέρνει στην κοινωνία η ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Η άνοδος της Τεχνητής Νοημοσύνης έχει φέρει ραγδαίες αλλαγές σε πολλά επίπεδα της καθημερινότητας μας αλλά εγείρει και εύλογες ανησυχίες. Στο συχνότερο ερώτημα για το αν η ΤΝ είναι απειλή για την κοινωνία θα πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι τόσο καλή όσο και οι άνθρωποι που τη χρησιμοποιούν.
Είναι λοιπόν δική μας ευθύνη να απομυθοποιήσουμε την ΤΝ, να διαμορφώσουμε το μέλλον της και να αναγνωρίσουμε την ευθύνη που τη συνοδεύει.”, αναφέρει το δελτίο Τύπου.
Την ομιλία του καθηγητή Πέτρου Γρουμπού θα ακολουθήσει συζήτηση, ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών.
👉 Την ομιλία προλογίζει και συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού-Αθλητισμού του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αναστάσιος Λόντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ