Οι Σύλλογοι Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων στο ΣΠΑΥ FORUM 2024

Ο Σύλλογος Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας (Τμήμα Σχοίνου) συμμετείχε στο ΣΠΑΥ FORUM 2024, μαζί με τον Σύλλογο Προστασίας του Δάσους “οι Άγιοι Θεόδωροι”, υπό την παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων,  Γιώργου Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Κανάκη, και του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων, Σπύρου Ράτη.

Η πρώτη μέρα αφιερώθηκε στη θεματολογία της “Τεχνητής Νοημοσύνης & Ανθεκτικών Πόλεων”, ενώ η δεύτερη ημέρα εστίασε στην ίδρυση του Δικτύου Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία. Συμμετέχουν 83 Δήμαρχοι που θα υπογράψουν την επίσημη διακήρυξη, μεταξύ των οποίων είναι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ο Δήμος Κορινθίων.

Σε αυτό το κορυφαίο FORUM για το περιβάλλον συμμετέχουν ενεργά 8 Υπουργοί, 80 Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και συνολικά 120 καταξιωμένοι και διακεκριμένοι ομιλητές. Το FORUM έχει καθιερωθεί ως θεσμός από τον μεγαλύτερο περιβαλλοντικό σύνδεσμο της χώρας, τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού.

Ο Υμηττός αποτελεί αντικείμενο μελέτης, συζήτησης και πρότυπο για την Πολιτική Προστασία υπό το πρίσμα της Αυτοδιοίκησης, συγκεντρώνοντας το πανελλαδικό ενδιαφέρον, αναφέρει σχετικά με την εκδήλωση ο Σύλλογος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ