Ορειβασία στον Όλυμπο, “το βουνό των Θεών”, η πρώτη εξόρμηση του 2024 για τους ορειβάτες της Κορίνθου

ΟΛΥΜΠΟΣ, 5-8 Ιανουαρίου 2024. Ορειβατική εξόρμηση , την πρώτη της χρονιάς “στο βουνό των Θεών”, έχουν προγραμματίσει οι ορειβάτες της Κορίνθου και ο σύλλογος αναφέρει, μεταξύ άλλων:

“5 Ιανουαρίου: Αναχώρηση στις 4 το μεσημέρι από την Κόρινθο με δικά μας αυτοκίνητα. Άφιξη το βράδυ στο Λιτόχωρο, τακτοποίηση σε ξενώνα.

6 Ιανουαρίου: Αφήνουμε τα αυτοκίνητά μας στη θέση Γκορτσιά και ξεκινάμε την πορεία μας με προορισμό το οροπέδιο των Μουσών, τακτοποίηση στο καταφύγιο του Γιώσου Αποστολίδη.Η πορεία ξεκινάει μέσα σε δάσος οξυάς-μαύρης πεύκης & ρόμπολου μέχρι το καταφύγιο της Πετρόστρουγκας. Μετά ξεκινάει το αλπικό τοπίο, φτάνουμε στην κορυφή Σκούρτα, διασχίζουμε το Λαιμό, το πέραμα του Γιώσου και φτάνουμε στο οροπέδιο των Μουσών.

Ω.Π.:8-9 με τις στάσεις      Β.Δ.: Γ+

7 Ιανουαρίου: Ανάβαση στις γειτονικές κορυφές Τούμπα (2801μ), & Προφήτης Ηλίας (2803μ.).

Ω.Π.:2.30-3      Β.Δ.: Γ

8 Ιανουαρίου: Κατάβαση από το οροπέδιο των Μουσών στη θέση Γκορτσιά, επιβίβαση στα αυτοκίνητά μας & επιστροφή αργά το βράδυ της Κυριακής στην Κόρινθο.

Ω.Π.:7-8 με τις στάσεις      Β.Δ.: Γ+

Αρχηγοί: Σωτήρης Γεωργουδάκης(6973736090) ,Νίκος Καραχοντζίτης (6974407756)

Κόστος εξόρμησης: 160€ ανά άτομο. Περιλαμβάνει τον ξενώνα στο Λιτόχωρο με πρωινό & τις δύο διανυκτερεύσεις στο καταφύγιο Γιώσος Αποστολίδης με πρωινό και φαγητό.

Επιπλέον κόστη: Καύσιμα & διόδια που θα πληρώσουμε αναλογικά.

Μπορείτε να τηλεφωνείτε  στους αρχηγούς για λεπτομέρειες της εξόρμησης και για να κλείσετε θέση ή  στο τηλέφωνο του συλλόγου: 27410-29970 (8:00μ.μ.-10:00μ.μ.) κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Εξόφληση ΟΛΟΥ του ποσού στα γραφεία του Συλλόγου ή απευθείας στους αρχηγούς κατόπιν συνεννόησης μαζί τους μέχρι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024. …”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ