Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Κορινθίων στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου. Ξεκινά μια νέα “σελίδα” στον Δήμο με το Νίκο Σταυρέλη

Ο Δήμος Κορινθίων έχει από την 1η Ιανουαρίου 2024 νέα διοίκηση. Αυτή που επέλεξαν οι δημότες στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ορκίστηκαν σήμερα το πρωί στο δημοτικό θέατρο της πόλης μας ο νέος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του δημοτικού θεάτρου και ήταν όλοι εκεί για να ευχηθούν καλή θητεία στους εκλεγμένους . Και ο νέος Δήμαρχος μίλησε ξανά για την ενότητα που διέπει τον συνδυασμό του και τις θέσεις του. Ότι η πόρτα του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοικτή σε όλους . Μίλησε για τις δεσμεύσεις του που θα γίνουν πράξη από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους.

Παρόντες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Διονύσιος (που πραγματοποίησε την τελετή), ο Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς, ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, Αντιπεριφερειάχες, εκπρόσωποι των Ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας , Δήμαρχοι του νομού μας κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ