Ο αναπληρωτής Yπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος υπέγραψε για την χρηματοδότηση του Δήμου Βέλου – Βόχας με 1.500.000 €, για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης

Σύμφωνα με όσα έκανε χθες γνωστά ο Δήμος Βέλου – Βόχας, ο αναπληρωτής Yπουργός Εσωτερικών κ.Θόδωρος Λιβάνιος, υπέγραψε χθες (σ.σ την Δευτέρα) και έκανε δημόσια την πρόθεση του Υπουργείου, να χρηματοδοτήσει άμεσα τον δήμο Βέλου-Βόχας, με 1.500.000 €, για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης .

Ένα έργο, το οποίο, εγκρίθηκε και  με την βοήθεια του Υφυπουργού Χρήστου Δήμα, και το οποίο , θα ολοκληρώσει, το πρωτοπόρο και βιώσιμο σχέδιο υδροδότησης του δήμου, το οποίο είχε εξαγγείλει προεκλογικά και ευλαβικά ακολουθεί ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης.

𝝩𝝾 έ𝞀𝝲𝝾 𝝰𝞄𝞃ό 𝝷𝝰 𝞂𝞄𝝼𝝳έ𝞂𝝴𝝸 𝞃𝝾 𝝗έ𝝺𝝾 𝝻𝝴 𝞃𝝾 𝝛𝝴𝞄𝝲𝝾𝝺𝝰𝞃𝝸ό 𝝹𝝰𝝸 𝞃𝝾 𝝗𝞀𝝰𝞆ά𝞃𝝸.

Ένα έργο που σχεδίασε η ομάδα Μανάβη και για πρώτη φορά στην ιστορία της Κορινθίας θα συνδέσει την Ανατολική με την Δυτική Κορινθία.!!!

Ένα έργο υψηλών προδιαγραφών, που θα ανακουφίσει χιλιάδες πολίτες και θα δημιουργήσει καλύτερη ποιότητα  ζωής σήμερα αλλά και για τις γενιές που έρχονται.!

Ο δήμος Βέλου-Βόχας, που πλέον δεν χάνει λεφτά και προγράμματα αλλά φέρνει νερό και ζωή είναι πανέτοιμος να καταθέσει τον φάκελο άμεσα και να προχωρήσει η διαδικασία.

Τα καλύτερα έρχονται…!

Ευχαριστούμε κ.Λιβάνιε!

Ευχαριστούμε κ.Δήμα!

Πιο δυνατά και αποφασισμένα  προχωράμε μπροστά!

ή 𝚻𝛀𝚸𝚨 ή 𝚷𝚶𝚻𝚬…, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ