Ο Αναστάσιος Γανώσης εκπροσώπησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εκδήλωση για την βιώσιμη κινητικότητα, μιλώντας για “ένα καθαρό και βιώσιμο μέλλον για όλους”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση των ευρημάτων και συστάσεων πολιτικής του έργου με τίτλο: «Προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας στην Ελλάδα: Υποστηρίζοντας την υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων και τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του TSI «Recharge & Refuel».

Η εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 13 Ιουνίου, διοργανώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το Διεθνές Φόρουμ Μεταφορών (ITF) και τη Γενική Διεύθυνση Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (DG REFORM) της ΕΕ, με στόχο την ενημέρωση ελληνικών και διεθνών φορέων της κοινότητας των μεταφορών για τα αποτελέσματα και τις συστάσεις του έργου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εμπειρογνώμονες και ειδικοί σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας και ηλεκτροκίνησης.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εκδήλωση εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Αναστάσιος Γανώσης, , ο οποίος υπογράμμισε  τη συνεισφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας. «Είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε σε ένα καθαρότερο και βιώσιμο μέλλον για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ