Ο Α.Ο.Λ γιορτάζει την Δευτέρα την απονομή του Πρωταθλήματος και την άνοδό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι (ΑΟΛ) με υψηλό αίσθημα χαράς και υπερηφάνειας θα γιορτάσει την απονομή του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κορινθίας 2023-2024, καθώς και την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, ώρα 19:00, στο “Θώδειο” Στάδιο Λουτρακίου.

Όπως αναφέρει:” Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, η ομάδα μας θα τιμηθεί για την εξαιρετική της πορεία και θα γιορτάσει τη θριαμβευτική της επιστροφή στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου ανήκει δικαιωματικά. Παράλληλα, θα έχουμε όλοι τη χαρά να παρακολουθήσουμε φιλικό αγώνα μεταξύ της φετινής ομάδας και της ομάδας του ΑΟΛ της σεζόν 2013-2014, η οποία επίσης είχε επιτύχει άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία. ⚽️
🧡🖤Αξίζει να αναφερθεί ότι 2 παίκτες της ομάδας μας, ο Στάθης Δημάκης και ο Αλέξης Παινέσης ανήκαν στην ομάδα του ΑΟΛ και την σεζόν 2013-2014.
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, αυτή την ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας, να τιμήσουμε τους πρωταθλητές μας και να ενισχύσουμε το ηθικό της ομάδας μας για την νέα πρόκληση στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ