Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος δηλώνει παρών στις εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος δηλώνει, μέσα από τη επιστολή που ακολουθεί, παρών στις επόμενες δημοτικές εκλογές στην Κορινθία μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Απευθυνόμενος στους συμπολίτες του αναφέρει:

“Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες μου, πολίτες της Κορινθίας, ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και την επιτροπή ψηφοδελτίων για την τιμή που μου έκαναν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία μαζί με άλλους άξιους συναγωνιστές.

Μετά από μια μακρά αγωνιστική διαδρομή και στους δυο βαθμούς της αυτοδιοίκησης, για το καλό της Κορινθίας μας, δηλώνω ΠΑΡΩΝ, με όλες μου τις δυνάμεις, στην προσπάθεια επαναφοράς της Δημοκρατικής Παράταξης σε ισχυρό ρόλο, στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Επαναφορά που σηματοδοτεί στην ουσία την επαναφορά της Κοινωνίας εκεί που της αξίζει, στο Προσκήνιο.

Συστρατεύομαι στην προσπάθεια να ξανα εκφράσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τους μη προνομιούχους που δημιούργησε η οικονομική και η υγειονομική κρίση. Να εκφράσει ξανά τις ελπίδες για μια Ελλάδα ισχυρή, παραγωγική, που θα πατάει στα πόδια της μέσα από ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της χώρας. 

Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να ξανά πιάσουμε το νήμα της σχέσης μας με τον αγροτικό κόσμο της πατρίδας μας.  Συστρατεύομαι στην προσπάθεια για την επαναφορά των θεσμών και της θεσμικής λειτουργίας της χώρας, που είναι το μοναδικό ανάχωμα στα φαινόμενα κακοδιοίκησης και διαφθοράς.

Πάμε λοιπόν, μαζί να σχεδιάσουμε και να δουλέψουμε για την Ελλάδα της παραγωγής και της εργασίας, για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Πάμε μαζί να ξαναφέρουμε την αξιοπρέπεια, το χαμόγελο και την ελπίδα στους Έλληνες.

 

Μαζί για την Κορινθία και την Ελλάδα μας!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ