Ο Γ. Ψυχογιός σε αντιπροσωπεία της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ που συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της διεθνούς Οργάνωσης International Rescue Committee

Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενη από την τομεάρχη και τον αν. τομεάρχη Μετανάστευσης και Ασύλου, Νίνα Γ. Κασιμάτη και Γιώργο Ψυχογιό, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της διεθνούς Οργάνωσης International Rescue Committee, σε αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά , κατά την διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την κατάσταση του προσφυγικού στη χώρα, τα δικαιώματα αιτούντων άσυλο και προσφύγων, αλλά και τη διοικητική κράτηση και τις επιστροφές.

“Από πλευράς των εκπροσώπων της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράστηκε έντονη ανησυχία για την κατάσταση του κράτους δικαίου στη χώρα, ιδιαίτερα όσον αφορά στους πιο ευάλωτους και τονίστηκε η ανάγκη εφαρμογής μιας πολιτικής που θα τηρεί απαρέγκλιτα το διεθνές δίκαιο και θα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ευρώπη” όπως αναφέρεται από τον κ. Ψυχογιό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ