Ο Δ. Κορινθίων καλεί τους πολίτες να μην προσέλθουν αύριο στις Υπηρεσίες του – Πού μπορούν να τηλεφωνούν όσοι χρειάζονται βοήθεια

Με τηλεργασία η λειτουργία του Δήμου Κορινθίων αύριο Τρίτη 25.1.22
-Καλούνται οι πολίτες να μην προσέλθουν για δια ζώσης εξυπηρέτηση

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Δήμος Κορινθίων: “Με τηλεεργασία θα λειτουργήσει το σύνολο του Δημοσίου τομέα, ως εκ τούτου και οι Δήμοι της χώρας, αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας Υγείας και στο πλαίσιο των οδηγιών της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας οι οποίες κατά κύριο λόγω συνιστούν την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων.
Ως εκ τούτου, ο Δήμος Κορινθίων καλεί τους πολίτες να μην προσέλθουν αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 στις υπηρεσίες του για δια ζώσης εξυπηρέτηση αφού αυτή δεν θα είναι εφικτή.
Εξαιρούνται εργαζόμενοι σε υπηρεσίες αιχμής οι αρμοδιότητες των οποίων σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την αντιμετώπιση ή την πρόληψη των συνεπειών από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.”

Επίσης ο Δήμος θέτει σε λειτουργία δυο γραμμές στην υπηρεσία των πολιτών  για το διήμερο των έκτακτων καιρικών φαινομένων 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.

Οι πολίτες που χρειάζονται βοήθεια μπορούν να καλούν όλες τις ώρες στα τηλέφωνα:   27410 27544 και   6930078617

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here