Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης καλεί για συμμετοχή στον ηλεκτρονικό κατάλογο επιχειρήσεων που θα ενσωματωθεί στη νέα ιστοσελίδα του

Πρόσκληση για συμμετοχή στον ηλεκτρονικό κατάλογο επιχειρήσεων που θα ενσωματωθεί στη νέα ιστοσελίδα του , απευθύνει στους επιχειρηματίες της περιοχής ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει :

“Αγαπητοί συμπολίτες επιχειρηματίες,

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της συνεχούς βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες και τους επισκέπτες, δημιουργούμε έναν πλήρη ηλεκτρονικό κατάλογο με τις επιχειρήσεις του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και σας καλούμε να γίνετε μέρος του, εντελώς δωρεάν. Βασικός στόχος για την εν λόγω ενέργεια αποτελεί τόσο η καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των χρηστών της ιστοσελίδας του Δήμου, όσο και η διαδικτυακή προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Οι επιχειρήσεις θα προβληθούν ανά ομάδες, ανάλογα με το αντικείμενο δραστηριοποίησής τους και  τη γεωγραφική τους θέση. Παράλληλα, υποστηρίζεται η δυνατότητα αναζήτησης με λέξεις – κλειδιά, γεγονός που σημαίνει καλύτερη εμπειρία για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας, αλλά και μεγαλύτερες πιθανότητες να βρει ακόμη πιο εύκολα την επιχείρησή σας.

Οι επιχειρήσεις θα εμφανίζονται με τυχαία σειρά κάθε φορά που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα και θα προβάλλονται κάτω από τις επιλογές «Γαστρονομία», «Διαμονή» και «Τοπική Αγορά» που βρίσκονται στο τουριστικό portal του Δήμου («Είμαι Επισκέπτης»). Η δήλωση και η προβολή είναι δωρεάν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ