Ο Δ. Πτωχός στις “Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας”: “Είναι ένας θεσμός που πρέπει να τον υποστηρίξουμε και να τον “αγκαλιάσουμε” όλοι..”

Στη Νεμέα βρέθηκε χθες ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός στα πλαίσια περιοδείας του που περιλάμβανε και τον Μυστρά .

Αρχικά, ο Δημήτρης Πτωχός και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του βρέθηκαν στην περιοχή της Νεμέας. Επισκέφτηκαν την έκθεση «Μεγάλες Μέρες Νεμέας», ξεναγήθηκαν στα οινοποιία στον χώρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας και συνομίλησαν με τους οινοποιούς για τις προοπτικές συνέργειας του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στη Νεμέα, ο κ. Πτωχός δήλωσε:

«Να δώσουμε πρώτα από όλα συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν στις “Μεγάλες ημέρες της Νεμέας”, σε αυτές τις καταπληκτικές εκδηλώσεις. Είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακό αυτό που γίνεται σε όλη την περιοχή γύρω από το κρασί και νομίζω ότι είναι ένας θεσμός που πρέπει να τον υποστηρίξουμε και να τον “αγκαλιάσουμε” όλοι, να τον μεγαλώσουμε και να τον προωθήσουμε, δημιουργώντας συνέργειες και με τον τουρισμό και με οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Οι εκδηλώσεις είναι πραγματικά εξαιρετικές, θα επισκεφθούμε όσα περισσότερα οινοποιεία μπορούμε, θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους, θα τους ακούσουμε και πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ