Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζομένους επιχειρήσεων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου, όπως ανακοίνωσε στις 22 Ιανουαρίου μέσα απο την σελίδα του στο  F, “διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζομένους επιχειρήσεων (ΛΑΕΚ 1-49).
Τα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις ώστε να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους, χωρίς καμία επιβάρυνση, αλλά και για τους εργαζόμενους να καταρτιστούν σε νέα αντικείμενα.
Στα προγράμματα αυτά δεν υπάρχει κανένα οικονομικό κόστος για τον εργαζόμενο, ούτε για την επιχείρηση, αντίθετα κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει 200€ επιδότηση για την συμμετοχή του, εφόσον παρακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 40 ώρες και πραγματοποιείται εκτός τους ωραρίου εργασίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, που απασχολούν 1-49 άτομα. Κάθε πρόγραμμα, διαρκεί 40 διδακτικές ώρες που κατανέμονται σε 10 μαθήματα. Το αντικείμενο των σεμιναρίων αφορά το Marketing, τις Τεχνικές Πωλήσεων και την Εξυπηρέτηση Πελατών.
Για πληροφορίες και αιτήσεις καλέστε στο 2742026795 και 6972778617.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ