Ο λόγος στους νέους : Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των νέων που θα “φτιάξουν” το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Σικυωνίων

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των νέων του Δήμου μας, που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο και θα αποτελέσουν το Δημοτικό Συμβούλιο  Νέων Σικυωνίων. Η συνάντηση έγινε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, παρουσία του Δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Σκαρμούτσου και του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Συριάνου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος  ευχαρίστησε τους νέους και τις νέες για τη συμμετοχή τους, επικροτώντας τους που αναλαμβάνουν δράση και συμμετέχουν ενεργά στα κοινά του Δήμου Σικυωνίων. Παράλληλα, υπογράμμισε, ότι πολλάκις έχει τοποθετηθεί και από τον έτερο θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Παιδείας της ΚΕΔΕ, για την αναγκαιότητα ενεργότερης εμπλοκής των νέων στην πολιτική και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στη συνάντηση η όποια πραγματοποιήθηκε και δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά συμμετείχαν και μέλη από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης, τα οποία έκαναν μια παρουσίαση του θεσμού, των δράσεων και των προοπτικών που προκύπτουν μέσα από τα Δημοτικά Συμβούλια Νέων.

Το μητρώο εγγραφής του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Σικυωνίων απαριθμεί ήδη 25 μέλη και μέσα στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες, ήτοι οι εκλογές ανάδειξης προεδρείου του συμβουλίου και επιτροπών από τα μέλη του μητρώου. Τα εγγεγραμμένα άτομο στο σύνολό τους, θα απαρτίζουν την Γενική Συνέλευση Νέων.

Για όποιον νέο ενδιαφέρεται να εγγραφεί στο μητρώο μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής πατώντας το ακόλουθο link: https://rb.gy/aqewe

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here