Ο Παναγιώτης Πιτσάκης ομόφωνα νέος Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου -«Ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και οικονομική ανάπτυξη της Πελοποννήσου μέσα από διεκδικήσεις» το μήνυμά του

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του  Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, μετά την τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ), που πραγματοποιήθηκε χθες μέσω τηλεδιάσκεψης. Κεντρικό θέμα  της συνεδρίασης ήταν η  ανάδειξη νέου προέδρου του θεσμικού οργάνου, μετά την λήξη της ετήσιας προεδρικής θητείας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννη Παναρίτη.

Ο Παναγιώτης Πιτσάκης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του  Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της συμφωνίας της εκ περιτροπής Προεδρίας,  με ομόφωνη απόφαση.

Η νέα σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος: κ. Παναγιώτης Πιτσάκης – Επιμελητήριο Κορινθίας

Α’ Αντιπρόεδρος: κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος – Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Β’ Αντιπρόεδρος: κ. Φώτης Δαμούλος – Επιμελητήριο Αργολίδας

Γ’ Αντιπρόεδρος:  κ. Γιάννης Τρουπής Επιμελητήριο Αρκαδίας

Δ’ Αντιπρόεδρος: κ. Ιωάννης Παναρίτης Επιμελητήριο Λακωνίας

Ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους Προέδρους και εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για την εκλογή του στην Προεδρεία του ΠΕΣΠ και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του αλλά και την άριστη συνεργασία που είχε με κ. Ιωάννη Παναρίτη κατά την διάρκεια της θητείας του. Ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι θα ενεργεί για τη διεκδίκηση κοινών πάγιων αιτημάτων προς την Πολιτεία και την Περιφέρεια, έχοντας πλέον και πιο ενεργή συμμετοχή στον Περιφερειακό σχεδιασμό, για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ