Ο Παύλος Γερουλάνος παρουσιάζει το Πρόγραμμά του για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ «Αναγέννηση ΙΙ»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος μας έστειλε το Πρόγραμμά του – το Σχέδιο του για τη χώρα και την Παράταξη, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος την προσεχή Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, με τη ονομασία “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΙ”.   Η διακήρυξη, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι,

Το 2017 παρουσίασα την Αναγέννηση, ένα πολιτικό κείμενο με το οποίο εξήγησα πως οι αρχές και οι αξίες του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είναι σήμερα επίκαιρες, απαίτηση της κοινωνίας.

Σήμερα ​δίνω στη δημοσιότητα​ την Αναγέννηση ΙΙ, ένα πολιτικό κι αναπτυξιακό σχέδιο που θα δώσει κατεύθυνση στον προοδευτικό χώρο, νέα πνοή στην Ελλάδα κι ελπίδα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα ότι η πολιτική μπορεί να γίνει ξανά φορέας θετικών αλλαγών στη χώρα. …

Στόχοι της Αναγέννησης είναι η Αποσυγκέντρωση της Εξουσίας, ως προϋπόθεση για τη δίκαιη κατανομή του πλούτου και η ανάπτυξη της Πατριωτικής Οικονομίας, ως θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτιστεί και πάλι η μεσαία τάξη στην Ελλάδα.

Η Αποσυγκέντρωση της Εξουσίας σε φορείς όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Επιμελητήρια, τα τοπικά Πανεπιστήμια, οι Συνεταιρισμοί και οι Ομάδες Παραγωγών είναι μια ριζοσπαστική πρόταση για τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας, βασική προϋπόθεση για να αξιοποιήσουμε τον απίστευτο πλούτο που μένει αδρανής στη χώρα μας, να διευρύνουμε την παραγωγική βάση της χώρας και να αλλάξουμε παραγωγικό μοντέλο. Όλα τα κόμματα ευαγγελίζονται το τελευταίο, κανένα όμως δεν λέει π​ώ​ς.

Η πραγματικότητα είναι ότι για να εισπράξει το πολιτικό σύστημα εμπιστοσύνη από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πρέπει να δείξει πρώτο εμπιστοσύνη στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και η Αποσυγκέντρωση της Εξουσίας είναι το πρώτο βήμα…

Η Αναγέννηση δείχνει το δρόμο. Είναι το πολιτικό σχέδιο στο οποίο πιστεύω και στο οποίο θα ήταν τιμή μου να αφιερώσετε​ λίγο από το​ν χρόνο σ​ας​..»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ