Ο Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κορινθίων σχολιάσει την αρνητική ψήφο στο Δ.Σ για το κονδύλιο στα σχολεία

Δήλωση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Κορινθίων Μιχάλη Κλεπετσάνη για την αρνητική ψήφο της παράταξης “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” στο κονδύλι που αφορούσε τα σχολεία στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Απαράδεκτη η καταψήφιση του κονδυλίου για τα σχολεία»

“Για την κάθε μορφή εξουσίας η αντιπολίτευση είναι όχι απλώς απαραίτητη αλλά «εκ των ων ουκ άνευ»! Ο ρόλος της πρέπει να είναι ακριβώς η παρέμβαση για την αποφυγή τυχόν αυθαιρεσιών της συμπολίτευσης για το καλό όλων των δημοτών! Όμως η καταψήφιση ενός αιτήματος για την παροχή κονδυλίου περι βελτίωση των συνθηκών του σχολικού περιβάλλοντος είναι απλώς αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση!! Το σχολείο και τα παιδιά μας και όσοι τα υπηρετούν είτε διδάσκοντες είτε θεσμικοί παράγοντες πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα σύσσωμης της Δημαρχιακής εξουσίας συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Διότι όσοι ασχολούνται με τα παιδιά που είναι το μέλλον όλων μας επιτελούν έργο ΠΝΟΗΣ!!!! Και η καταψήφιση αυτής της πρότασης από ανθρώπους που λογικά θα πρέπει να νοιάζονται εξίσου, είναι επιεικώς απαράδεκτη!!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ