Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Λουζιώτης Α’ Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Στις 22 Μαϊου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με κυρίαρχα θέματα την Εκλογή Προέδρου και Ανασυγκρότηση Αντιπροέδρων Π.Ε.Σ.Π., συζήτηση όσον αφορά το σχεδιασμό και τη πορεία προγραμμάτων επιχειρηματικότητας του ΠΕΠ Πελοποννήσου, καθώς και θέματα αναπτυξιακών υποδομών, αλλά και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Περιφέρειας και των Δήμων μας.
Τη Συνεδρίαση τίμησαν με τη παρουσία και τις εισηγήσεις τους ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου κ. Αθ. Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ. Σωτ. Μουρίκης και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Μεσσηνίας κ. Γ. Καπερώνης.
Μετά την ολοκλήρωση της θητείας του κ. Γιάννη Τρουπή, Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες για εκλογή νέου Προέδρου.
Με απόφαση των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναδείχθηκε ομόφωνα από τα μέλη του οργάνου Πρόεδρος Π.Ε.Σ.Π. ο κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Λουζιώτης έλαβε θέση του Α’ Αντιπροέδρου . Αναλυτικά : Θέσεις Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, βάσει του αριθμού μελών του κάθε Επιμελητηρίου, ως εξής:
Α’ Αντιπρόεδρος: κ. Παναγιώτης Λουζιώτης – Επιμελητήριο Κορινθίας
Β’ Αντιπρόεδρος: κ. Φώτιος Δαμούλος – Επιμελητήριο Αργολίδας
Γ’ Αντιπρόεδρος: κ. Γιάννης Παναρίτης – Επιμελητήριο Λακωνίας
Δ’ Αντιπρόεδρος: κ. Γιάννης Τρουπής – Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους Προέδρους, καθώς και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκλογή του στην Προεδρεία του Π.Ε.Σ. Πελοποννήσου, διαβεβαιώνοντας πως “εφεξής θα εντείνουμε τις κοινές στοχεύσεις και με την απόλυτη στήριξη και συνεργασία όλων των Επιμελητηρίων, της Περιφέρειας και της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, θα ενεργήσουμε για την διεκδίκηση κοινών πάγιων αιτημάτων προς την Πολιτεία, έχοντας πλέον και πιο ενεργή συμμετοχή στον Περιφερειακό σχεδιασμό, με κυρίαρχο στόχο την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ