Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου μας προσκαλεί να μάθουμε για την αγγειογραφία και την αγγειοπλαστική τέχνη την Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών – Ανασκαφές Κορίνθου διοργανώνει σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου  “Η Τριήρης” , ένα εκπαιδευτικό και οικογενειακό πρόγραμμα στα πλαίσια του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αρχαιολογίας  .

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών της περιοχής σας προσκαλεί στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 με 12:00  π.μ. “για να μάθουμε για την αγγειογραφία και την αγγειοπλαστική τέχνη του χθες και του σήμερα και του αύριο , να δούμε από κοντά διάφορα Κορινθιακά αγγεία και να δημιουργήσουμε δικές μας κατασκευές. (Είσοδος ελεύθερη κατά την διάρκεια της δράσης)

Μαζί μας θα είναι Αρχαιολόγοι και συντηρητές της Αμερικανικής Σχολής και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας, ο Αγγειοπλάστης κ. Γιάννης Φρατζέσκος και δυο Αγγειογράφοι της Αρχαίας Κορίνθου, η κ. Μαρία Σκλήρη Στάρφα και ο κ. Δημήτρης Ροματζιούκ.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει την υποστήριξη της Motor oil και των χορηγών επικοινωνίας

We love Corinth, AllaboutPeloponnisos, Corinth Greece.” αναφέρει η πρόσκληση του συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ