Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου στήριξε τις ημέρες των γιορτών τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Την δική του πολύτιμη βοήθεια προσέφερε τις ημέρες των γιορτών ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π). Στην επιστολή που μας απέστειλε διαβάζουμε : 

«Τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε ως χώρα και ως πολίτες αυτής, εν μέσω εορτών,  ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π) δεν απέχει, αλλά με ότι δυνάμεις διαθέτει στηρίζει τον συνάνθρωπο.  Έτσι σε συνεργασία με τους Έλληνες Νυρεμβέργης Φυρτ ερλ Λάγκεν, τον Ελληνορωσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κοζάκων Ελλάδος-Κύπρου  “Άγιος Δημήτριος “,  και με σύνθημα : “ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ”  καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα, είδη καθαριότητας, ρουχισμό και δώρα που δόθηκαν σε οικογένειες της Πάτρας, της Κορίνθου, της Αθήνας, και σε ιδρύματα όπως : Το “Φ.Σ.<< ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ>> (Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων)<<ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ>> στην Πάτρα και το Φιλανθρωπικό Σύλλογο  Προστασίας  Αγέννητου Παιδιού <<Η ΑΓΚΑΛΙΑ>> στην Αθήνα.Ευελπιστώντας με την πράξη μας αυτή να δώσουμε ελπίδα, και αισιοδοξία, παίρνοντας μόνο χαμόγελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον  κ. Παπανέστορα Κων/νο την ομάδα του και όλους τους Έλληνες Νυρεμβέργης Φυρτ ερλ Λάγκεν ,τα μέλη του  Ελληνορωσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοζάκων Ελλάδος-Κύπρου  “Άγιος Δημήτριος” και τον Πρόεδρο του, Αταμάν κ. Σιώκη Δημήτριο, όπως επίσης, τα μέλη μας και φίλους του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) που έτρεξαν το εγχείρημα αυτό σε όλα τα παραρτήματά μας.

Να ευχηθώ υγεία και ευτυχία στις οικογένειες όλων.

Καλή Χρονιά!!!

Με εκτίμηση

Καρυώτης Γεώργιος

Εφ Λοχαγός(ΕΔ)

Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π)»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ